Eerste sessie Groen Succes Live

duurzaam | kennissessies | 14 mei 2012 | Redactie Sprout.nl |
Eneco 0(1)

Het vergroenen van je bedrijf hoeft niet duur, ingewikkeld of tijdrovend te zijn. Sterker: het is leuk en het levert op. Dat bleek tijdens de kennissessie Groen Succes Live, die Sprout en MT in samenwerking met Eneco organiseerden.

Duurzaam ondernemen, we horen het overal om ons heen. Ook van jou als ondernemer wordt verwacht dat je meegaat in de duurzame ontwikkelingen. Maar hoe pak je dit aan? En minstens zo belangrijk, wat levert het je uiteindelijk op?
Tijdens de sessies ‘Groen Succes Live!’ worden businesscases over duurzaamheid gepresenteerd. Bedrijven die al een tijdje bezig zijn hun organisatie te verduurzamen vertellen over de voordelen van duurzaam ondernemen: energie- en kostenbesparing, imagoverbetering en de betrokkenheid van hun personeel.

Groen en groener worden

Ook een sessie van Groen Succes Live bijwonen? Meld u gratis aanEerste in de reeks was Stijn Grove van EvoSwitch, naar eigen zeggen het grootste en meest duurzame datacenter van Nederland. Hij vertelde een bezielend verhaal over groen zijn en groener worden. "Bij ons is het een soort spel geworden om steeds verder te optimaliseren. En ja... daar word je groener van."

Een verslag in vier foto’s
 

1 van 4

Groen is hot

Een kleine zestig ondernemers bezochten het fonkelnieuwe kantoor van Eneco voor de eerste sessie van Groen Succes Live. Behalve een rondleiding door het uiterst groene nieuwe pand kregen de bezoekers een inkijkje in de resultaten van de Nationale Duurzaamheidsenquete

 

reacties

(0)
reageer op dit artikel


 

 
Volg Sprout

 
Volg Sprout