De 25 onder de 25 van 2012

25 onder 25 | 21 jun 2012 | Sprout.nl |
25 onder de 25 van 2012

Ze zijn de wonderkinderen van hun klas - als ze nog niet gestopt zijn met studeren tenminste. Ze peinzen niet eens over een baantje bij de Albert Heijn of lokale kroeg, maar creëren hun eigen werk. Dit zijn Nederlands meest veelbelovende ondernemers onder de 25 jaar. Stem op je favoriet!

Het is alweer de zevende editie van de Sprout de 25 onder de 25-lijst. Elke ondernemer tot 25 jaar kan zich hiervoor opgeven; de redactie van Sprout selecteert uit alle inzendingen 25 ondernemers die de meeste belofte in zich dragen: enerzijds qua bewezen succes (omzet, personeel, klanten), anderzijds qua innovativiteit, ambitie en ondernemerschap.

De 25 beste jonge ondernemers zijn erg gevarieerd dit jaar: omzetten lopen van enkele tienduizenden euro's tot in de miljoenen, en qua leeftijd zitten ze tussen 12 en 25 jaar. Van de 25 bedrijven worden er 6 gerund door vrouwelijke ondernemers.

Bekijk ze hier: de 25 onder de 25 van 2012

Stemmen

Nieuw is de mogelijkheid om te stemmen voor de publieksprijs, dit kan met de stemknop naast elk profiel. Op 29 juni zullen de winnaars van jury- en publieksprijs bekend worden gemaakt tijdens een netwerkborrel bij Regus in Amsterdam. Ben je ook jonge ondernemer en wil je hier bij zijn? Stuur dan even een mailtje naar de redactie van Sprout.

Gerelateerde artikelen:


Meer over 25 onder 25:


 

reacties

(0)
reageer op dit artikel


 

 
Volg Sprout

 
Volg Sprout