Video: groeistrategie van Martijn van Rossum

WvdO | 17 sep 2012 | Sprout.nl |
Martijn van Rossum Studelta

Groei moet geen doel op zich worden, realiseert Martijn van Rossum zich inmiddels. Met Studelta maakte hij sinds 2005 een enorme omzettingstijging door om vervolgens in 2008 in zwaar weer te belanden. Wat is zijn les?

 

Serie: Groeistrategie 

In aanloop naar de Sprout Challengerday (6 november, Beurs van Berlage) duikt Sprout dieper in het thema groei. Iedere week gaan we in op het verhaal achter een ondernemer die nu bezig is zijn of haar groeistrategie te ontwikkelen. Welke obstakels komen ze tegen bij groei? Wat veranderen ze aan hun organisatie en zichzelf? Is groei iets dat ze per definitie moeten najagen? Naast persoonlijke verhalen geven ze praktische tips. Volg het allemaal in het dossier 
Groeistrategie.

Gerelateerde artikelen:


Meer over WvdO:


 

reacties

(0)
reageer op dit artikel


 

kennispartner

Sprout live op de
Week van de Ondernemer

Remy Gieling SproutDe Week van de Ondernemer is een feestje voor ondernemers die vooruit willen. En daarom is Sprout er ook. Remy Ludo Gieling brengt verslag uit en spreekt aanwezige ondernemers over hun plannen en ambities. 

Sprout vernieuwt

hoofdredacteur Karin HusslageMaar Sprout blaakt zelf ook van de ambitie: achter de schermen sleutelen Karin Husslage en haar team aan een totaal vernieuwde opzet van Sprout. Wie member wordt, krijgt vanaf volgende week een piekfijn magazine, gratis toegang tot events, een hoogwaardig netwerk met andere Sprouters en een onmisbare website. 

Bekijk de video met uitleg door Karin: