Wie wint Challenger50-publieksprijs? Stem!

WvdO | 29 okt 2012 | Redactie Sprout.nl |
Vote

Welke Challenger ontvangt op 6 november aanstaande de Challenger50-publieksprijs? Dat bepaal jij! Maak je keuze uit de 50 meest uitdagende ondernemers van 2012 en stem!

Ieder jaar stellen we de Challenger50 samen, de lijst met Nederlands’ meest uitdagende ondernemingen. Uiteraard spotten we zelf veel topbedrijven, maar ondernemers konden zich ook inschrijven. Dit jaar kwamen we zo op 263 bedrijven, waarvan we er uiteindelijk vijftig hebben geselecteerd. 

De beste 10 zijn doorgegaan naar het Challenger Pitch Event, dat op 18 oktober jl. plaatsvond in De Nieuwe Liefde. De jury koos drie ondernemers die doorgaan naar Challengerday:  Ze troefden in een pitchronde, gejureerd door onder meer vc Hubert Deitmers, zeven kanshebbers af.

PublieksprijsEr ook bij zijn op 6 november?
Maar naast de juryprijs reiken we op Challengerday ook een publieksprijs uit. En daar hebben we jou voor nodig. Breng je stem uit op een van de 50 Challengers en bepaal mede wie er op 6 november met de publieksprijs vandoor gaat.!

>> NAAR DE LIJST

Gerelateerde artikelen:


Meer over WvdO:


 

reacties

(0)
reageer op dit artikel


 

kennispartner

Sprout live op de
Week van de Ondernemer

Remy Gieling SproutDe Week van de Ondernemer is een feestje voor ondernemers die vooruit willen. En daarom is Sprout er ook. Remy Ludo Gieling brengt verslag uit en spreekt aanwezige ondernemers over hun plannen en ambities. 

Sprout vernieuwt

hoofdredacteur Karin HusslageMaar Sprout blaakt zelf ook van de ambitie: achter de schermen sleutelen Karin Husslage en haar team aan een totaal vernieuwde opzet van Sprout. Wie member wordt, krijgt vanaf volgende week een piekfijn magazine, gratis toegang tot events, een hoogwaardig netwerk met andere Sprouters en een onmisbare website. 

Bekijk de video met uitleg door Karin: