Terug in de schoolbanken?

nieuws | 09 aug 2011 | Sprout.nl |
Rotterdam Universiteit

Doemgeluiden over een nieuwe recessie, de timing kan haast niet beter. De Erasmus Unversiteit start een collegereeks voor ondernemers die willen groeien. Sprout mag een leuke korting weggeven.

Ondernemers lopen dagelijks tegen veranderingen aan. Op gebieden zoals hr, marketing, de verkoop en ict hebben ondernemers te maken met razendsnelle veranderingen. Methodes die voor de recessie perfect werkten, blijken toch minder effectief te zijn. Nu staat de economie opnieuw aan de vooravond van een mogelijke stagnatie. We moeten elkaar niet de put in praten, maar wel belangrijk is het om er voor te zorgen dat je als ondernemer weet te anticiperen. Hoe kun jij je groeidoelstellingen behalen? 

Deze vraag zal in de Erasmus Collegereeks voor ondernemers centraal staan. De collegereeks is een initiatief van HOPE Entrepreneurship en bestaat uit tien colleges. Ieder college zal worden gegeven door academici op het gebied van ondernemerschap en succesvolle ondernemers. Enkele namen die ten tonele zullen verschijnen: de Amerikaanse serie-ondernemer Les McKeown, Michiel Muller (Tango, Route Mobiel) en Harald Swinkels (NEM).

25 procent korting

Op de website van de Erasmus Universiteit vind je meer informatie over het programma. Je kunt je daar ook aanmelden. Wacht daar even mee. Stuur eerst een e-mail naar redactie@sprout.nl. Je ontvangt dan een kortingscode. Als je die gebruikt bij je inschrijving krijg je 25 procent korting.  

Gerelateerde artikelen:


Meer over nieuws:


 

reacties

(0)
reageer op dit artikel


 

 
Volg Sprout

 
Volg Sprout