Duurzame ondernemer trekt naar Bordeaux

Steeds meer Nederlandse bedrijven vestigen zich massaal in 'la douce France'. Volop kansen voor producenten van duurzame artikelen. En er wordt flink geïnvesteerd.

Veel Hollandse entrepreneurs kiezen voor een vestiging in Bordeaux. Want daar stijgt de economische groei sneller dan in de rest van het land en is de interesse voor duurzaamheid groot.

 

Tijdens een handelsmissie presenteerden kleine ondernemers er al zonnepanelen, waterbespaarders en een zogeheten ’fireknockout’.  Dit laatste product zou kunnen voorkomen dat een brand zich snel uitbreid, meldt het AD.

Ook in het noordelijke gedeelte van Frankrijk zitten steeds meer Nederlandse entrepreneurs. Omdat de aanwas zo snel groeit, heeft de EVD twee steunpunten opgericht. In Lille en Lyon.

 

Helemaal begrijpelijk is de verhuizing van de Nederlandse ondernemers niet.  Want de Fransen zijn niet het meest toegankelijke volkje. En de economische groei was er toch gestagneerd?

 

 

Bent u al lid van onze nieuwsbrief?

sluiten
Gratis één digitale editie van Sprout Magazine lezen?

Schrijf je in voor de Sprout Nieuwsbrief en ontvang naast nieuws, kennis en inspiratie, één digitale editie van Sprout Magazine gratis in je mailbox. 

 

Elke ochtend...

X
het belangrijkste ondernemernieuws in jouw mailbox? Gegarandeerd Sprout-stijl!