Win een reclamecampagne op Sprout

16 apr 2014 - 18:20
Helaas! Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan het online onderzoek van Sprout. Je leest de resultaten binnenkort online.

 


Twee vliegen in één klap, daar houden we van. Jij kunt een reclamecampagne winnen op Sprout, wij verbeteren de site. Hoe? Door mee te doen aan ons online onderzoek.

Sprout wil ondernemers met groeiambities helpen hun business slimmer te runnen. Om dat zo goed mogelijk te doen, werken we continu aan vernieuwing en verbetering van de site. Daarbij kunnen we jouw input goed gebruiken.

We horen graag wat jouw wensen en verbeterpunten zijn, maar we vragen ook wat algemene informatie over jou, als ondernemer, zodat we beter in beeld hebben voor wie we schrijven. Het invullen van de enquête neemt 6 minuten van je tijd in beslag.

 

 

Sprout schrijft al jarenlang waardevolle artikelen over ondernemers en alle aspecten van bedrijfsvoering. Om lezers beter te bedienen is de website onlangs in een nieuw jasje gestoken.

partneraanbieding

Hoe betrokken zijn jouw medewerkers?

Staan in jouw organisatie niet alle neuzen dezelfde kant op? Loop je omzet mis omdat iedereen maar wat doet? Mis je de focus in je organisatie en heb je het idee dat jij als ondernemer er alleen voor staat? Dan is het tijd om in actie te komen. De workshop Meer Werkplezier! van de Baak biedt een oplossing. >> Meer informatie 

 

Begin je dag met Sprout

X
Ontvang elke ochtend de 7 need to knows voor ondernemers in je inbox.