Columns

Digitale hygiëne: meer rust en overzicht in 8 stappen

3:38 min

Digitale hygiëne verhoogt je productiviteit en je IQ en verlaagt stressgevoelens, stelt Sprout-expert Denise Hulst. In 8 stappen naar overzicht in de informatieberg.

Daten met grote bedrijven: hier moet je als startup op letten

2:02 min

Waar moet je op letten als je als startup samen wilt werken met een corporate klant? Een paar tips van Lucinda Vaughan-Steel van FuelUp, een Nederlandse startup die grote bedrijven koppelt aan startups.

Sales? Zo hou je het simpel en succesvol

2:38 min

Jonge ondernemers en zzp’ers vinden sales soms ingewikkeld, tijdrovend en veelal gedoemd te mislukken, stelt Niek Karsmakers van Aimforthemoon. Hij geeft tips die hem ooit hebben geholpen. Maar uiteindelijk is er maar een toverwoord: doen!

Waarom iedereen luistert als je over seks praat

2:30 min

Of je nu praat over seks of over je eigen bedrijf, het zijn dezelfde principes die ervoor zorgen dat iedereen luistert, schrijft gastauteur Kiki Verbeek.

14 tips voor startups (na 4 jaar aanklooien met Blendle)

6:01 min

Marten Blankesteijn (27, @Blankesteijn) bedacht Blendle – of in elk geval het begin daarvan – vier jaar geleden. Waarom duurde het zo lang? Wat zou hij nu anders hebben gedaan? Op verzoek van het Stimuleringsfonds van de Journalistiek schreef hij veertien tips voor beginnende ondernemers.

sluiten
Mis niets!