Speciaal voor bedrijven met ambitie

 
Bij Sprout houden we van innovatieve, ambitieuze ondernemers. Word nu lid van Sprout en laat ons je helpen slimmer te ondernemen.

Meer naamsbekendheid       Vergroot je netwerk       De beste inzichten

 
MEEST GEKOZEN
 
Sprout Partner
499 per jaar

Sprout Partner worden

 •  

  6 x persberichten per jaar publiceren
  t.w.v. € 249 per plaatsing

 •  

  6 x events promoten op de kalender
  t.w.v. € 149 per plaatsing

 •  

  Logovermelding + bedrijfsprofiel op Sprout.nl
  t.w.v. € 499

Alle voordelen van het Sprout Membership plus het actief gebruiken van Sprout als communicatiekanaal voor jouw bedrijf onder de 160.000 ondernemers en investeerders die maandelijks de website bezoeken.

Sprout Partner worden

Sprout Member
99 per jaar

Sprout Member worden

 •  

  Elk kwartaal Sprout Magazine
  t.w.v. € 39

 •  

  12 x Toegang en korting op de beste ondernemersevents
  t.w.v. € 999

 •  

  Gratis advertentie op Sprout.nl
  t.w.v. € 499

Als Member vergroot je jouw netwerk, krijg je korting en toegang tot de gaafste evenementen en blijf je op de hoogte van alle businesstrends en achtergronden.

Sprout Member worden

Sprout Magazine
39 per jaar

het magazine ontvangen

 •  

  Elk kwartaal Sprout Magazine
  t.w.v. € 39

 •  

  12 x Toegang en korting op de beste ondernemersevents
  t.w.v. € 199

 •  

  Gratis advertentie op Sprout.nl
  t.w.v. € 499

het magazine ontvangen

Hoe ondernemers Sprout ervaren

 
 
 

"Ik vind het fijn om met mede-ondernemers te kunnen sparren. Je loopt vaak tegen dezelfde dingen aan en ik denk dat ik veel van de ondernemers in het netwerk kan leren."

 

"Via Sprout ontdek ik allerlei nieuwe gave ondernemers en hun bedrijven. Ik kan door deze verhalen gemakkelijker nieuwe ideeën bedenken voor Saleshelden. De nieuwsbrief is trouwens ook de enige die ik consequent lees."

 

"Het mooie van Sprout is dat ik er wekelijks nieuwe ideeën uit haal. En kansen ook natuurlijk."

 

"Sprout is voor mij een inspiratiebron om te lezen en leren van de avonturen van andere ondernemers. Dagelijks met het lezen van de Sprout nieuwsbrief om 9 uur en in het weekend een moment voor de langere artikelen en interviews."

 

"Ik kijk regelmatig in het HOW-TO-gedeelte op de website als ik behoefte heb aan praktische ondernemersinformatie."

Veelgestelde vragen

Sprout Magazine, wat is dat ook alweer?
Sprout magazine is al 11 jaar het leading magazine voor innovatieve ondernemers. Hier lees je de laatste trends, achtergronden, inspiratie, lifestyle en praktische tips om slimmer te ondernemen. Bovendien vertellen we je de laatste ins and outs over het netwerk. Sprout Magazine valt ieder kwartaal op je deurmat.

Wat zijn de Sprout Events?
De maandelijkse Sprout (partner) evenementen zijn een uitgelezen kans om je netwerk te vergroten en inspiratie op te doen voor je eigen bedrijf. Je kunt hier gratis naartoe of krijgt als Member exclusieve kortingen. Meer Info

Wat is het seo-vriendelijke online profiel?
Met een Sprout Profiel staat jouw bedrijf in de schijnwerpers bij de 160.000 unieke bezoekers van Sprout.nl. Het profiel is geoptimaliseerd voor de zoekmachines, waardoor je bedrijf en ook je eigen website beter vindbaar zijn in Google. Je wordt tevens gekoppeld aan ondernemers bij jouw in de buurt, en ondernemers met de zelfde interesse. Je kunt bovendien direct contact met ze opnemen, handig!

Members uit het netwerk komen ook in aanmerking voor de rubriek ‘even voorstellen’. Hierbij krijg je een interview dat wordt gepubliceerd op de website, meegaat in de nieuwsbrief en wordt gedeeld via onze sociale mediakanalen. Schaamteloze zelfpromotie? Misschien, maar likes gegarandeerd! Meer Info.

Hoe werkt dat gratis adverteren?
Om jouw product of dienst nog meer zichtbaarheid te geven, mag jij als Sprout Member een gratis advertentie plaatsen op Sprout.nl. Via je profiel upload je eenvoudig een banner die wordt getoond op verschillende plekken op de website. Eat that, Google Adwords! Meer Info.

Persberichten
Wil jij al het nieuws over je onderneming de ether in sturen? Als partner van Sprout plaatsen wij jouw persberichten met liefde in onze perswire. Niet alleen goed voor je zichtbaarheid onder de 160.000 unieke ondernemers en investeerders, maar ook voor Google. Enige eis? Het nieuws moet wel relevant zijn voor ondernemers. De uitslag van je hockeyteam laten we liever voor wat het is.

Evenementenkalender
Wil jij jouw zakelijke evenementen onder de aandacht brengen bij startups, ondernemers, investeerders en ambitieuze kantoorknuppels? Sprout plaatst zakelijke evenementen van partners door op de agenda-pagina en linkt direct door naar je eigen eventpagina. Dat noemen we slim samenwerken!

Nou, waar wacht je nog op op! Join Sprout.