HACK - versnel je business met data

Versnel je business met data

De redactie van Sprout duikt in het nieuwste bookazine Hack in de wereld van data: hoe zet je data in om je business te versnellen en te weten wat je klant nodig heeft - nog voor hij dat zelf beseft? Over big en small data als nieuwe olie en hoe je die boven de grond krijgt. Coole cases en gedreven ondernemers laten zien wat er mogelijk is en wordt dankzij machine learning, artificial intelligence en predictive marketing. Maar ook: hoe hou je je data veilig en voldoe je aan de GDPR? Hack, voor ondernemers die vooruit kijken.

H1 - Filosoof Bas Haring over artifical intelligence
H2 – Data is de nieuwe olie, maar hoe haal je die boven de grond?
H3 – Data driven: optimaliseer al je bedrijfsprocessen met data
H4 – Dit is je klant, en dankzij predictive marketing weet je wat hij nodig heeft
H5 – In de schaduw van Google is nog genoeg te verdienen aan data
H6 – Bug bounty hunter: op rooftocht met een hacker
H7 – Artificial Intelligence: wat is het en wat kan een ondernemer ermee?
H8 – Zo hou je je data veilig, schoon en betrouwbaar

HACK bestellen? Klik hier »

Op zoek naar MAKE? Klik hier »
Op zoek naar SCALE? Klik hier »
Op zoek naar SELL? Klik hier »

 

 

Versnel je business met data

Leer alles over data en hoe je die voor je laat werken in dit nieuwste bookazine van de redactie van Sprout. Bestel 'm nu!

AbonnerenLos bestellen


 

Op zoek naar goud

Als je over de juiste data beschikt, kun je klanten beter bedienen, je product optimaliseren en je business versnellen. Maar waar vind je die gouden data? Je haalt ze dichter bij huis boven de grond dan je zou denken.

Data driven

Weet jij wel genoeg over je eigen bedrijf? Hoe data kunnen helpen je kantoor efficiënter en zuiniger te gebruiken, je logistiek te optimaliseren en je vertellen wanneer je machine aan onderhoud toe is.

Dit is je klant

Door de juiste algoritmes los te laten op je data weet je straks eerder wat je klanten nodig hebben dan zijzelf. Welkom in de wereld van predictive marketing.

Vette business naast Google

Google, Facebook en de rest verdienen goud met data, maar voor ondernemers die hun businessmodel focussen op datadiensten is nog volop waarde toe te voegen.

Bug bounty hunter

Mend0x is een white hat hacker in een online Mad Max-universum, waarin bug bounty hunters het internet afschuimen op zoek naar zwakke plekken. De hacks zijn spectaculair, de gevolgen dramatisch.

Alles AI

Artificial Intelligence verandert van toekomstbelofte razendsnel in direct toepasbare technologie. Hoe slim is die kunstmatige intelligentie nu werkelijk? En: kunnen ondernemers er wat mee?

Tussen droom en data

Noem data de nieuwe olie, als je er verkeerd mee omgaat, krijg je vuile handen. Over datalekken, privacybezwaren en bevooroordeelde artificial intelligence.