Meld je aan voor de 25 onder de 25 van 2015

25 onder de 25 social deal

Wie zijn de beste jonge ondernemers van Nederland? Sprout publiceert ieder jaar zijn 25 onder de 25 lijst, en heeft nu de zoektocht geopend naar de slimste, handigste, meest creatieve ondernemers onder de 25 jaar. Meld je nu aan!

De 25 onder de 25 is de jaarlijkse lijst van Sprout met de meest veelbelovende jonge ondernemers onder de 25 jaar. In de lijst staan de topondernemers van morgen: ze zijn creatief, ambitieus, slim en zien nergens obstakels. Ze wonen misschien nog bij hun ouders of in een studentenhuis, maar sturen al wel flinke teams aan en mogen grote namen tot hun klantenkring rekenen.

De afgelopen jaren zagen we flink wat jong succes voorbij komen bij Sprout. Denk aan Ben Woldring (Bencom, editie 2007), Mark Tigchelaar (MT Company, Useclark, 2008), Omar Munie (Omar Munie Clothing, 2008), Danny Mekic (Domeinbalie, Newteam, 2009), Lara de Graaf (Ydence, 2010) en Rob van den Heuvel en Bas Smeulders (Sendcloud, 2014). Een plekje in de lijst betekent een flinke boost van je business en regelmatig media-aandacht.

Aanmelden

Hoe kun jij een plekje in deze lijst bemachtigen? Meld je aan via het formulier onder de knop hieronder en vul je gegevens zo volledig mogelijk in. Cijfers zoals omzet en personeelsleden vinden we belangrijk om te zien hoeveel succes een bedrijf concreet heeft, maar we kijken ook naar creativiteit, innovatie en ambitie.

Aanmelden voor de 25 onder de 25 van 2015 kan tot 5 maart. Uiterlijk begin april krijg je bericht of je in de lijst bent opgenomen. Op 18 juni publiceren we de volledige lijst in Sprout magazine en Sprout.nl. 

De inschrijving voor de 25 onder de 25 van 2015 is gesloten. De uitslag volgt in maart/april.

Karin Husslage was hoofdredacteur van Sprout tot april 2015