Ali B. spreekt op de Challengerday!

Ali B. komt naar Challengerday! De rapper is namelijk niet alleen rapper, maar ook succesvol ondernemer. Samen met Marco Hoogerland, oprichter van de Talentenacademie, vertelt hij alles over groei. Persoonlijke groei, welteverstaan. En ja, dat doet hij wel op zijn eigen wijze.

Ali B en Marco Hoogerland zijn beide ondernemer. De een is rapper, entertainer, platenbaas en runt zijn eigen management & entertainment bureau. De ander is trainer, coach van topsporters en managers en directeur van de talentenacademie, de voedingsacademie en  talenttree.  Vanuit hun bevlogenheid en liefde voor het vak hebben ze beide een aantal succesvolle initiatieven ontplooid. De een vanuit zijn talent voor entertainment en de ander vanuit zijn drive om mensen beter te laten presteren. Ze delen de passie om de beste te worden, de verhalen uit de topsport en de wil om zichzelf te verbeteren. 

Persoonlijke ontwikkeling is onlosmakelijk verbonden met hun visie op groeien. Want alleen als je beschikt over de nodige zelfkennis kun je echt stappen maken, vinden ze. Ali Bouali (1981) is een rapper, entertainer, tv-persoonlijkheid en theatermaker. Het grote publiek leerde hem kennen door de nummer 1 hit 'Wat Zou Je Doen' met Marco Borsato, opgenomen tijdens één van de zes uitverkochte Kuip-concerten in 2004. 

Naast artiest is Ali ook platenbaas en beheert hij zijn eigen management- en entertainment bedrijf. Als gastspreker stond hij meerdere keren samen op het podium met sprekers als Deepak Chopra, Stephen Covey en William McDonough.

Op dit moment is Ali bezig aan een succesvol derde seizoen van het prijswinnende TV-programma 'Op Volle Toeren' heeft hij zijn eigen entertainment-bedrijf en speelt hij ruim 80 keer per jaar in de Nederlandse theaters met een one-man-show. 

Marco Hoogerland zette, samen met een team van experts, de talentenacademie, de voedingsacademie en talenttree op. Vanuit zijn rol als trainer en coach geeft hij vorm aan zijn ondernemerschap. Persoonlijke ontwikkeling, het vergroten van zelfkennis, het delen van waarden en het stellen van doelen staan centraal. Een bedrijf kan immers alleen groeien als de mensen beter worden. Als trainer binnen het bedrijfsleven werkt hij met thema’s als gezond presteren, stressmanagement, coachen & beïnvloeden en talentenontwikkeling. In de topsport werkt hij als mental coach van vele topsporters en adviseur van topsportorganisaties. Op de Challengerday gaat hij proberen de gedachtespinsels en oneliners van Ali B. in goede banen te leiden. 

Wij weten niet wat er op het podium gaat gebeuren, en dat maakt het wel zo spannend. 

De ticketverkoop voor de Challengerday is inmiddels begonnen! 

Elke ochtend...

X
het belangrijkste ondernemernieuws in jouw mailbox? Gegarandeerd Sprout-stijl!