CC Diagnostics door naar finale Young Business Awards

Bezoekers van Sprout hebben gekozen: CC Diagnostics gaat met een wildcard door naar de finale van de Young Business Award. Daar zal het bedrijf van Jean-Luc Kraaijenoord, Wisse Krikke en Nutte van Belzen het opnemen tegen de andere finalisten.

CC Diagnostics ontwikkelt een nieuwe DNA-methylatietest voor de screening van baarmoederhalskanker waarmee het percentage gemiste kankers kan dalen van 24% naar 3%. Volgens Sproutbezoekers, die de afgelopen weken konden stemmen op CC Diagnostics en elf andere jonge ondernemingen die waren doorgedrongen tot de halve finales van de Young Business Award, mag de DNA-test zonder meer direct door naar de finale. 

Pitchen tegen 4 concurrenten

Tijdens het Sprout 25 onder de 25 / Young Business Award-event op 6 juni in Emmen zal het bedrijf van Jean-Luc Kraaijenoord, Wisse Krikke en Nutte van Belzen moeten pitchen tegen ParkeagleJake FoodInkless en Media Distillery. Dat zijn de winaars die tijdens de semifinales eind maart en begin mei hun concurrenten van de vloer pitchten.

Kelder en Constantijn

Tijdens de Young Business Award pitchen de vijf jonge bedrijven voor de titel Beste Jonge Onderneming van 2017. De winnaar krijgt de prijs ter waarde van 12.500 euro uit handen van Jort Kelder en 'startup prince' Constantijn van Oranje (StartupDelta).
Aanmelden voor het (gratis) evenement in het Atlas Theater in Emmen doe je hier.

Young Business Award Aftermovie 2016