De meest innovatieve websites

Het gaat niet meer om internet, het gaat om 'web 2.0' - het nieuwe internet, gestuurd door de gebruiker. Websites als Flickr en Delicious laten zien dat u niets meer nodig heeft dan enthousiaste gebruikers. En wat doet u? Kopiëren ... toch?

Want wat een succes is in de VS kan ook een succes zijn in andere landen. Schrijft Business 2.0. Zo kent een van de snelst groeiende websites van de VS - Digg - inmiddels een Duitse (Yigg) en Zuid-Afrikaanse (Muti) equivalent.

Het zakenblad helpt u bij het betere jatwerk. De meest veelbelovende websites zijn ingedeeld in zes categorieën: sociale netwerken (Hyves), sociale media (Flickr), webware (applicaties voor in de browser, denk aan Dashboard), verzamelsites (Yahoo Charts), mashups (toevoegen van onderdelen aan bestaande sites zoals Google Maps) en internet televisie (YouTube).

 

Bekijk de diashow: van Dabble naar Netvibes.

sluiten
Ben jij een ambitieuze ondernemer?

Schrijf je net als tienduizenden snelgroeiende collega-ondernemers in voor de Sprout Nieuwsbrief en ontvang geheel kosteloos het laatste nieuws, kennis en achtergronden voor founders en investeerders! 

 

Elke ochtend...

X
het belangrijkste ondernemernieuws in jouw mailbox? Gegarandeerd Sprout-stijl!