Donderdag 14:00 uur: live webinar over commercieel excelleren in bizarre tijden

Vakbeurzen zijn afgelast, klanten zitten thuis en prospects reageren nauwelijks op uitnodigingen voor een videogesprek. Hoe houd je je commerciële talenten gemotiveerd en blijft je sales-pijplijn gevuld in tijden van de coronacrisis? Welke maatregelen moet je juist wel nemen en welke juist niet?

In een live webinar gaat Ewald Smits (MT) donderdag 7 mei om 14:00 uur in gesprek met een specialist Emiel Kanters en een investeerder Tjalko Reedijk. Je krijgt praktische handvatten hoe je commercieel excelleert in bizarre tijden.

Emiel Kanters is managing director en eigenaar van Webs. Met een team van 35 specialisten, helpt hij B2B-bedrijven in de maakindustrie, Saas en zakelijke dienstverlening om de commerciële slag te maken in het digitale tijdperk.

 

 

Tjalko Reedijk is managing partner bij Pindustry, een investeringsbedrijf van Maak100-winnaar Verder Group, dat innovatieve maakbedrijven helpt te groeien. Voorbeelden van bedrijven onder Pindustry-vlag zijn Resato, Hydrover, Aerox en Micanti.

 

Tijdens dit middagwebinar gaan we in op vragen als:

  • Hoe blijf je wendbaar, ook in tijden van crisis?
  • Welke bedrijven excelleren commercieel, welke niet en waarom niet?
  • Hoe vul je blijvend je sales-pijplijn?
  • Wat zijn nieuwe methoden om jouw omzet op peil te houden?
  • Hoe houd ik de mentaliteit en dus de productiviteit van mijn salesteam hoog?

En natuurlijk is er volop ruimte voor vragen van deelnemers.

Datum: donderdag 07 mei 2020
Tijd: 14:00 – 15:00 uur
Maximaal aantal deelnemers: 500

Let op

Alle vorige webinars waren volgeboekt. Wanneer je je wel inschrijft, maar niet kijkt, houd je een plek bezet van iemand die hier graag live had willen zijn. Bij een eventuele no-show doen we vrijblijvend een beroep op je barmhartigheid door een donatie te doen aan stichting The Present Movement van ondernemer Marnix Geus.

Volg ons ook op Twitter en Facebook

Tips? Mail redactie@sprout.nl

Elke ochtend...

X
het belangrijkste ondernemernieuws in jouw mailbox? Gegarandeerd Sprout-stijl!