Podcast: zo bouwde Mark Vletter vanaf de keukentafel een bedrijf met 80 medewerkers

Luister naar exclusieve diepte-interviews met Nederlandse topondernemers, gepresenteerd door Taco Oosterkamp. In deze derde aflevering van de podcast Drive: Mark Vletter, Sprout-columnist en oprichter van Voys, Spindle en VoIPGRID: 'Mijn ondernemerschap begon met het verkopen van knikkers.'

De ondernemers die Taco interviewt runnen miljoenenbedrijven, maar ze begonnen allemaal klein. Vaak letterlijk aan de keukentafel of op een zolderkamer. In Drive duiken we in de oorsprong van hun bedrijf en ondernemerschap: waarom werden ze ondernemer? Wat zat er tegen? Hoe zijn ze zo succesvol geworden? In deze aflevering vertelt Mark Vletter hoe hij vanuit Groningen de markt voor zakelijke telefonie verovert.

Luister ook naar de vorige afleveringen met Hugo de Koning (YoungCapital) en Jeroen Doorenbos (Belsimpel)

Instructies om de podcast via je telefoon te beluisteren: iPhone | Android | Windows Phone

Taco Oosterkamp is serie-ondernemer en zakelijk denker. Hij helpt ondernemers al meer dan 10 jaar bij de groei van hun bedrijf. Behalve groeiexpert van Sprout is hij columnist van Management Team. Hij werkt met ondernemers in Nederland én buitenland. Richard Branson vroeg hem ooit of hij de directeuren van de Virgin Group een productiviteitstraining zou kunnen geven. Hij bereikt maandelijks duizenden ondernemers met zijn trainingen, webinars en nieuwsbrieven.

Elke ochtend...

X
het belangrijkste ondernemernieuws in jouw mailbox? Gegarandeerd Sprout-stijl!