Podcast: zo ging Jeroen Doorenbos van 0 naar 1 miljoen klanten met Belsimpel

Luister naar exclusieve diepte-interviews met Nederlandse topondernemers, gepresenteerd door Taco Oosterkamp. In deze tweede aflevering van de podcast Drive: Jeroen Doorenbos studeerde medicijnen maar werd een succesvolle telecomondernemer met Belsimpel.

De ondernemers die Taco interviewt runnen miljoenenbedrijven, maar ze begonnen allemaal klein. Vaak letterlijk aan de keukentafel of op een zolderkamer. In Drive duiken we in de oorsprong van hun bedrijf en ondernemerschap: waarom werden ze ondernemer? Wat zat er tegen? Hoe zijn ze zo succesvol geworden? Taco spreekt onder andere met de oprichters van Voys, en Squla en Leapp. 

In deze aflevering hoor je hoe Jeroen Doorenbos, oprichter van Belsimpel. Doorenbos zat in 2006 een biertje te drinken met een andere Jeroen (Elkhuizen). Ze besloten beide 1000 euro op tafel te leggen om een bedrijf te starten voor mobiel internet op je laptop. Tien jaar later hebben ze ruim 100 miljoen euro omzet per jaar, 7 fysieke winkels en ruim 1 miljoen klanten. 

In dit interview vertelt Jeroen ook:
- Wat de motor is achter de enorme groei van zijn bedrijf 
- Hoe hij reviews van klanten gebruikt om nieuwe klanten te helpen
- Hoe je winkels volledig integreert met een website 
- Waarom ondernemers uit Groningen de wereld veroveren
- Waarom hij toch blij is met zijn studie medicijnen, terwijl die niets met telecom en ondernemen te maken had. 

Luister ook naar de vorige aflevering met Hugo de Koning (YoungCapital)

Instructies om de podcast via je telefoon te beluisteren: iPhone | Android | Windows Phone

Taco Oosterkamp is serie-ondernemer en zakelijk denker. Hij helpt ondernemers al meer dan 10 jaar bij de groei van hun bedrijf. Behalve groeiexpert van Sprout is hij columnist van Management Team. Hij werkt met ondernemers in Nederland én buitenland. Richard Branson vroeg hem ooit of hij de directeuren van de Virgin Group een productiviteitstraining zou kunnen geven. Hij bereikt maandelijks duizenden ondernemers met zijn trainingen, webinars en nieuwsbrieven.

Elke ochtend...

X
het belangrijkste ondernemernieuws in jouw mailbox? Gegarandeerd Sprout-stijl!