Video: Masterclass Thinking Strategies met Taco Oosterkamp

Taco Oosterkamp

Sprout Masterclass Thinking Strategies met Taco Oosterkamp

Naast een tijdschrift en alle informatie op Sprout.nl, krijg je als Sprout Member ook toegang tot evenementen zoals visits en masterclasses. Taco Oosterkamp gaf bij de sessie Thinking Strategies tips en trucs hoe je als ondernemer effectief kunt nadenken. 

Effectief nadenken kan je veel tijd en geld besparen. Maar hoe doe je dat eigenlijk? 'Ik heb nooit geleerd hoe je moet nadenken, jij wel?', aldus Taco Oosterkamp. 'Je kan de hele dag gedachten door je hoofd hebben gaan en dingen observeren, maar dat is nog geen nadenken. Het echte nadenkwerk, dat is een ander soort activiteit.'

Bekijk voor meer informatie onze sfeer- en fotoimpressie van de dag. Ook gratis naar de beste masterclasses en op bezoek bij de coolste bedrijven? Word Sprout Member en krijg bovendien zes keer per jaar Sprout Magazine en toegang tot premium artikelen op Sprout.nl. 

Remy Ludo Gieling is als hoofdredacteur van Sprout eindverantwoordelijk voor de website, het magazine en de maandelijkse events. Hij schrijft over technologie, innovatie en snelgroeiende bedrijven.

Elke ochtend...

X
het belangrijkste ondernemernieuws in jouw mailbox? Gegarandeerd Sprout-stijl!