Exporteren naar de VS

Met de dure euro is exporteren naar de VS geen pretje. Maakt u toch de oversteek, let dan goed op wat Amerikanen van u verwachten. Alleen dan maakt u kans op de 'big bucks'.

Geef nooit een visitekaartje af met alleen uw initialen en achternaam. Amerikanen willen uw hele naam kennen. En laat titels als doctorandus en meester ook maar achterwege—Dit is een van de bruikbare tips die de Nederlandse ambassade in Washington voor exporterende Nederlanders in een handig lijstje heeft gezet.

Wij verkopen onze waar nu duur. Voor Amerikanen geldt dat natuurlijk andersom. De New York Times laat zien hoe Amerikanen hun geld in Europa verdienen.

Mocht u op zoek zijn naar een Amerikaanse zakenpartner die uw product overzees kan slijten of wilt u juist een dealership beginnen voor een Amerikaans bedrijf kijk dan hier

sluiten
Ben jij een ambitieuze ondernemer?

Schrijf je net als tienduizenden snelgroeiende collega-ondernemers in voor de Sprout Nieuwsbrief en ontvang geheel kosteloos het laatste nieuws, kennis en achtergronden voor founders en investeerders! 

 

Elke ochtend...

X
het belangrijkste ondernemernieuws in jouw mailbox? Gegarandeerd Sprout-stijl!