Fotoverslag: 25 onder de zon

Een groep jonge ondernemers ging eind augustus naar de Ardennen voor het 25 onder de zon weekend. Een fotoverslag. "Niemand wilde naar huis."

Het 25 onder de zon weekend was een initiatief van onder andere Eric van Doorn, oud-25 onder de 25-ondernemer. In de Belgische Ardennen ging de groep drie dagen activiteiten doen om elkaar te leren kennen en ondernemersideeën uit te wisselen. “We kunnen spreken van een succes”, zegt Van Doorn terugblikkend. “Niemand wilde eigenlijk naar huis aan het einde en er werd in de wandelgangen al gesproken over een wintereditie.”

Bekijk hier de 25 onder de 25 van 2012 en 2011.

 

25 jonge ondernemers

Het idee voor het weekend ontstond tijdens de uitreiking van de 25 onder de 25 award, afgelopen juni. De jonge, succesvolle ondernemers willen elkaar vaker spreken om ideeën uit te wisselen en te netwerken. Daar werd meteen werk van gemaakt; binnen twee weken was het weekend opgezet en gingen de uitnodigingen de deur uit.

Mountainbike challenge

Onder begeleiding van Paul Musters van Trainonline.nl werd een mountainbike challenge opgezet in de Belgische bossen. Teams werden samengesteld met behulp van een afgenomen persoonlijkheidstest. "De drive om te winnen was groot, het spelletje werd strategisch gespeeld", vertelt Van Doorn. Op de voorgrond Lech Bakhuizen van den Brink (Conjugo Events).

French dinner

Sterk in Smaak zorgde voor een klassiek driegangendiner bij kaarslicht tijdens het weekend. 

Picknick

Op de laatste middag gingen de deelnemers tijdens een picknick in discussie over topics als storytelling en het nieuwe werken. Over flexibel werken hadden ze veel creatieve ideeën, zoals werken vanuit een bus als 'driving workplace' inclusief printer, Italiaanse koffie en hottub.  

De organisatie van 25 onder de zon kijkt tevreden terug op het weekend. Mede-organisator Sophie Maria Pelle: “Het was een mooie mix van het overdragen en delen van kennis en enthousiasme. De jonge ondernemers weten elkaar nu te vinden en kunnen elkaar opzoeken.”