Ding weer mee naar de Challenger 50!

Ieder jaar stellen we weer de Challenger 50 samen, de lijst met Nederlands’ meest uitdagende ondernemingen. Uiteraard spotten we zelf veel topbedrijven, maar we zien natuurlijk niet alles. Daarom kun je je ook nu weer opgeven, en zo proberen een plekje in de lijst te veroveren.

Wat moet je doen? Vul deze vragenlijst in! Komende zomer zullen we alle inschrijvingen bekijken en beoordelen, zodat we in het najaar weer een lijst met ijzersterke ondernemingen hebben. De lijst wordt gepubliceerd in het novembernummer van Sprout, en natuurlijk op Sprout.nl

Dus heb je meer lef dan je concurrenten? Is je onderneming innovatiever dan anderen? Word jouw markt helemaal gek als je ze alleen je naam al horen? Dan wordt het ijd om je in te schrijven. 

De inschrijving is geopend tot en met 15 september. Daarna volgt de definitieve selectie. De 50 bedrijven ontvangen in ieder geval een uitnodiging voor de Challengerday in november, en de beste tien bedrijven vragen we om op 18 oktober te komen pitchen tijdens het Sprout Challenger Pitch Event. Daar zal door een deskundige jury een top-3 gekozen worden, die vervolgens op de Challengerday zal strijden voor de titel Challenger van het Jaar. Vorig jaar won Leonard Freek van Oggu. De jaren daarvoor viel die eer te beurt aan Jeroen Stoop (Makelaarsland, 2008), Taco Carlier (Vanmoof, 2009) en Marcel Beemsterboer (Vakantieveilingen, 2010).

De winnaar van komend jaar verdient in ieder geval weer voor een jaar de columnistenplek in Sprout. De vragenlijst vind je onder deze link. En wil je nog eens rustig checken wie vorig jaar de lijst haalden, hier staan ze.