Dit is het nieuwe beloftenteam van UtrechtInc

Negen startups zijn deze week in de snelkookpan van UtrechtInc gesprongen. De incubator selecteerde de bedrijfjes ten koste van 40 andere kandidaten. Sprout presenteert hieronder de deelnemers.

Tot en met december maken ze deel uit van de pressure cooker. Dat betekent: werkruimte, workshops, masterclasses, coaching en een netwerk voor een totaalbedrag van 1800 euro. Tijdens het accelerator programma is het doel dat je een prototype en verdienmodel ontwikkelt, en in ieder geval je eerste klant binnenhaalt.

 

Doktervrij

Wat: Online platform waar patiënten artsen vinden, gesorteerd op specialisme en zorgverzekeraar.

Wie: Opgericht door Olaf van Schagen

Elerna

Wat: Online leerplatform voor het plaatsen van leermaterialen en het analyseren van leergedrag voor gepersonaliseerde educatie.

Wie: Opgericht door Martijn Versteeg, Jeroen Hauser en Wimme Klaver

Medicompile

Wat: Maakt het voor artsen makkelijker te participeren in klinisch onderzoek door eenvoudige samenwerking met het centrale lab mogelijk te maken.

Wie: opgericht door Saskia van Dalen en Robert Hoek

MiraView

Wat: Biedt de retailindustrie een nieuwe manier van adverteren via dynamische product and etalage display mogelijkheden.

Wie: Opgericht door Bratzo Zivadinovic en Koos van Empel

TaskHero

Wat: Online platform voor vraag en aanbod van directe ondersteuning bij kantoorwerkzaamheden, horecaklussen, promotiewerk en fysieke opdrachten.

Wie: Opgericht door Tessa Rijn.  Zij was vorig jaar nog 25-onder-de-25 genomineerde bij Sprout.

Urban Seeds

Wat: Betrekt medewerkers via innovatieve leermethode bij MVO. De real-live business game laat zien dat MVO winstgevend is, positieve impact op milieu heeft en tot productievere en gelukkigere medewerkers leidt.

Wie: Opgericht door Eva Froger en Anja Cheriakova

YouGuide

Wat: Volledig geautomatiseerde, intelligente, easy-and-fun-to-use coachapplicatie, die medewerkers online helpt bij het verbeteren van vaardigheden in het werk.

Wie: Opgericht door Jochem Westerhof en Pim van Riet

Ukky

Wat: Mobiele app waarmee ouders foto’s van hun kids verzamelen en met 1 knop een fotoboek creëren.

Wie: Opgericht door Michiel Op 't Landt en René Sijnke

3dPlaza

Wat: Online platform voor 3Dprinting producten

Wie: Opgericht door Eddy Hamoen en Geert-Jan Bogaerts