5 luchthavens waar je juist vertraging wilt

Luchthavens doen steeds beter hun best de zakelijke reiziger te verleiden. Een overzicht van plekken waar je rond kunt hangen als je teveel tijd tussen je vluchten hebt.

 

Qantas First Class Lounge Sydney

Een overvloed aan iMac-computers, een spa waar je een gezichtbehandeling kunt ondergaan en daarna genieten van je pinot gris en coquilles. Ach, wat is je leven toch zwaar. 

Lufthansa First Class Lounge

Het was crisis in de luchtvaartsector in 2009, maar wat deed Lufthansa. Het opende op JFK (New York) een superstijlvolle lounge om de zakelijke reiziger te pamperen. Niet verkeerd: je wordt er verzorgd door een uit Wenen overgevlogen cateraar en als je wilt opfrissen, zijn er privé doucheruimtes 

Zürich International Airport

Misschien niet de overweldigende luxe als bij de vorige twee voorbeelden, maar hier bieden ze ook een heel fijne service. Je kunt vanaf iedere plek waar je loopt op het vliegveld je bagage laten ophalen en moutainbikes huren. Handig toch, voor als je even nog wat Zwitserse frisse lucht wilt opsnuiven?

Hong Kong International Airport

Dit is toch ook heel fijn. Als je een latere vlucht moet hebben op Hong Kong International Airport, dan ga je er toch gewoon even een paar holes slaan?

Singapore Changi International Airport

Misschien wel een van de meest spectaculaire luxeoorden als het om internationale vliegvelden gaat. Wat dacht je van een zwembad op het dak van het vliegveld en zo'n zeven aangelegde tuinen waar je even kunt wegdromen?

Elke ochtend...

X
het belangrijkste ondernemernieuws in jouw mailbox? Gegarandeerd Sprout-stijl!