Vergulde ondernemerskansen

De 50th World Conference of ICSB: Golden Opportunities for Entrepreneurship, ga dat zien! Een hoogwaardig sprekerspanel en contacten leggen met ambitieuze ondernemers uit de hele wereld.

Dr. Jeffrey Cornwall, professor in Entrepreneurship, doet op zijn weblog kond van het congres en poneert een aantal interessante uitspraken.

Volgens hem is niet China, Argentinië of Turkije de hotspot voor ondernemers. Cornwall tipt Nieuw-Zeeland als zakenland. De regering trekt zich terug uit het zakenleven, snijdt in de bureaucratie, laat de markt zijn werk doen en heeft ondernemersschap hoog op de agenda staan.

Het congres Golden Opportunities for Entrepreneurship wordt van 15 tot 18 juni gehouden in Washington. Cornwall is een van de sprekers.
Niet leden betalen bijna 400 dollar voor drie dagen van workshops en inspirerende presentaties. Late inschrijvers (na 30 april) betalen iets meer. Benieuwd naar wat er voorgaande jaren besproken is? De site van de United States Association for Small Business and Entrepreneurship (USASBE) kent een uitgebreid archief.

Elke ochtend...

X
het belangrijkste ondernemernieuws in jouw mailbox? Gegarandeerd Sprout-stijl!