Kansen in Latijns-Amerika (win een handelsmissie)

Brazilië, maar ook andere Latijns-Amerikaanse landen zijn minder booming dan China of India, maar vormen wel stabiel groeiende markten waar voor ondernemers veel te winnen valt. Zeker voor maatschappelijk verantwoorde ondernemers.

De meeste landen van Latijns-Amerika zitten qua rijkdom ergens tussen een Westers- en een derdewereldland in. Het opleidingsniveau is in de meeste regio's nogal laag, waardoor veel kennis uit het buitenland geïmporteerd moet worden. Uw kennis, bijvoorbeeld.  

 

Latin American Challenge

Groeimarkten zijn onder andere waterhuishouding, energie, vervoer en landbouw. Met name in de landen onder de evenaar zijn de overheden de belangrijkste opdrachtgevers voor dit soort projecten. De EVD ziet kansen voor Nederlandse expertise en organiseert daarom de Latin American Challenge op donderdag 19 maart, in Hotel Den Haag in Nootdorp.

 

Op deze dag zijn vertegenwoordigers van de Nederlandse ambassades in Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Costa Rica, Cuba, Dominicaanse Republiek, Ecuador, Mexico, Nicaragua, Panama, Peru, Suriname, Trinidad en Tobago, Uruguay en Venezuela aanwezig om met Nederlandse ondernemers contacten te leggen en inzicht te geven in de markt van de landen. Voor sommige landen is ook een landbouwattachée aanwezig.

 

Daarnaast zijn er ook Nederlandse ondernemers aanwezig die al in de landen actief zijn. Daarnaast zijn er twee workshoprondes met verschillende thema's waar u uit kunt kiezen. Deelname kost 75 euro.

 

Win deelname handelsmissie

De EVD verloot tijdens de Challenge de deelname aan een handelsmissie naar keuze. De reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening van de winnaar.

 

Meer informatie - inclusief het inschrijfformulier - vindt u op http://www.latinchallenge.nl/

 

Elke ochtend...

X
het belangrijkste ondernemernieuws in jouw mailbox? Gegarandeerd Sprout-stijl!