Last call: geef je op voor de 25 onder de 25

Casper Lemmen, Grenzelooswerk, 25 onder de 25 2018

Sprout is weer op zoek naar de beste jonge ondernemers van 2019. Welke jonkies onder de 25 jaar zijn de meest veelbelovende ondernemers van Nederland? Ben jij of ken jij een superondernemer die thuishoort in de 25 onder de 25? Shoot! Update 29 april: de inschrijving is gesloten!

Het is lente! Leuk voor de vogels en zo, maar veel belangrijker is dat Sprout weer gaat scouten voor de 25 onder de 25, dé Nederlandse toplijst met succesvolle ondernemers onder de 25.
Het wordt alweer de dertiende keer dat we de grootste talenten een podium geven, en dat is niet alleen een eer, het is superinspirerend om de jonkies aan het werk te zien. Check die lijst van 2018

Bitsensor

Geen verliezers

De afgelopen jaren hebben we flink wat jong succes voorbij zien komen met bedrijven die die lekker groeien. Vorig jaar nog Casper Lemmen van GrenzeloosWerk, het jaar daarvoor Alex Dings van Bitsensor, en wat te denken van Thijs Verheul en Sjuul Berden van United Wardrobe en Bart Oosterholt van Social Deal, winnaar van 2014? Verliezers zijn er niet bij de 25 onder de 25, dat bewijzen Adriaan Mol van Mollie (en MessageBird), Milan Daniels en Max Klijnstra van Otrium en Lisa Hillen van Beauty by Lisa, die fast forward gaan. (Note to self: in 2019 moet eindelijk eens een vrouwelijke ondernemer winnen, verdorie).

De regels

Nog even het papierwerk: om op de lijst te komen, mag je natuurlijk niet ouder zijn dan 25. Maar belangrijker is dat je de ambitie hebt om je bedrijf door te laten groeien tot een bekende naam en liefst daarvoor al de eerste stappen hebt gezet als het gaat om omzet, klanten en de omvang van je bedrijf. Denk erom: de inschrijving sluit op 29 april om 17.00 uur!

Event

Een plekje in de lijst kan een flinke boost opleveren voor je business. Helemaal mooi wordt het als je de finale haalt. Daarin pitcht de top 3 live on stage tijdens het 25 onder de 25 event. Invite only, dus voor 25/25-alumni en een harde kern van Sprout-ondernemers en -investeerders.
Dit jaar in het bijzonder freshe HoogtIJ Amsterdam.

de inschrijving is gesloten

Komt die aftermovie van 2018: