27 Chrome-extensies waarmee je slimmer werkt

In het universum dat Google Chrome-extensies heet verbergen zich ook talloze apps die je online leven productiever maken. In deze infographic vind je een selectie van 27 essentiële apps.

Zoals Internet Explorer (Microsoft) ooit dé standaard webbrowser was (een comeback in 2015 faalde), is Google Chrome anno nu de onbetwiste marktleider met wereldwijd bijna 62 procent van alle gebruikte browsers. Dat succes is deels te danken aan een immer uitdijend universum met extensies waarmee je Chrome in een handomdraai kunt personaliseren.

Deze infographic van On Stride Financial zoomt in op Chrome-apps waarmee je slimmer werkt. Zoals door het minder vaak checken van je mail (Inbox when ready), het lezen van webpagina's in platte tekst (Just Read) en het in beeld brengen van de tijd die je online doorbrengt (Webtime Tracker). Welke van deze 27 apps verdienen een plekje in jouw browser?

Kijk hier voor meer infographics, bijvoorbeeld over het laten groeien van je Youtube-kanaal, tips om een Google Drive power user te worden en 5 eigenschappen van een slechte baas

Volg ons ook op Twitter en Facebook

Tips? Mail redactie@sprout.nl