Mascolori: schoen als inhaker op de Markthal

Fraaie inhaker: Raymond Landegent en Jochem Grund, de Rotterdamse ondernemers die met kleurrijke herenschoenen aan de weg timmeren, komen met een Markthal-editie. Een beetje 010-fanaat draagt ze deze week tijdens de opening van het spectaculaire complex.

Landegent (28) en Grund (34) hebben een uitstekende neus voor de marketing van hun bonte stappers. Op Facebook hebben ze met Mascolori een flinke schare fans, die ze vorig jaar nog ver brachten in Sprouts verkiezing van de beste commerciële Facebookpagina. De band Triggerfinger speelt ook alleen maar op Mascolori's, wat de kleurrijke schoenen op poppodia exposure geeft.

Inhaken op de Markthal

Nu haken de twee in op een wereldvermaard gebouw in 010, dat nog geopend moet worden. Ze hebben een schoen laten maken met de print van Horn of Plenty, het enorme kunstwerk van Arno Coenen aan de binnenzijde van de Markthal. Dat gebouw wordt deze week door koningin Máxima geopend en baart nogal wat opzien, door de knappe combinatie van appartementen en winkels die samen een gigantische overkapping vormen voor een markthal zoals Nederland die eigenlijk nooit heeft gekend.

En als we toch reclame maken voor Mascolori en Rotjeknor: vanaf half oktober liggen ze in de Mascolori Store in Rotterdam. 'Ze zijn onbetaalbaar mooi, maar ze gaan voor 249 euro de deur uit', belooft Landegent.

Lees ook:

 

Philip Bueters is redacteur van Sprout.nl en schrijft over ondernemen, innovatie en technologie.