Gave werkplekken in Amsterdam? Huur kantoorruimte bij de redactie van MT/Sprout

Kom huren bij Sprout

Sprout heeft kantoorruimte in de aanbieding. Zoek je 10 tot maximaal 20 werkplekken en pas je een beetje bij wat wij doen, dan kun je terecht in de Kauwgomballenfabriek in Amsterdam.  

MT MediaGroep, uitgever van MT/Sprout, is op zoek naar een onderhuurder. Sinds de coronacrisis werken er steeds meer mensen thuis en dat bevalt ons zo goed dat we hebben besloten met niet meer dan tien mensen op kantoor te zijn. Daardoor staat de helft van onze kantoorruimte leeg. Die delen we graag met een passende collega-ondernemer. 

Passend? Het zou fijn zijn als jouw dienstverlening aansluit op de onze. Dat geeft synergie en schept een band. Ben je bijvoorbeeld goed in SEO-optimalisatie, online marketing of lead nurturing, dan ben jij een goede partij voor ons. Maar je mag ook een digitaal reclamebureau zijn, een kei in content of ….

MT MediaGroep is gevestigd op de begane grond van de Kauwgomballenfabriek, gesitueerd op een creatief en opkomend industriegebied tegen Amstel Businesspark in Amsterdam (twee metrohaltes van Amsterdam Amstel). 

MT MediaGroep helpt klanten bij het behalen van hun doelstellingen op het gebied van branding, inhoudelijke profilering, leadgeneratie en relatiemanagement. Onze merken bereiken, boeien en binden ondernemers, directeuren en managers met relevante redactionele content en zorgvuldig geselecteerde kennisproducten.

Wij zien het als onze missie om van leiders betere leiders te maken, omdat wij geloven dat betere leiders gezonde, duurzame bedrijven bouwen en daarmee een groeiende economie. En zo’n groeiende economie schept kansen voor mensen om zich persoonlijk en zakelijk te ontwikkelen en financiert goede collectieve voorzieningen zoals onderwijs, gezondheidszorg, infrastructuur en cultuur.

Interesse of benieuwd naar de kosten? Stuur een e-mail naar ewald@sprout.nl of bel 020 262 0700 en wij nemen contact met je op.

Volg ons ook op Twitter en Facebook

Tips? Mail redactie@sprout.nl

Elke ochtend...

X
het belangrijkste ondernemernieuws in jouw mailbox? Gegarandeerd Sprout-stijl!