Ben je op zoek naar de Gouden Tip?

Wat ga ik doen op Facebook? Wat kost een Adwordscampagne eigenlijk? Hoe beloon ik mijn personeel en motiveer ik ze het beste? Op deze en meer vragen geven we antwoord in onze nieuwe gids De Gouden Tip. Vraag ‘m nu gratis aan.

De ondernemer die alles zelf wel weet, moet nog geboren worden. Daarom hebben we onze lezers gevraagd hun meest prangende ondernemersvragen in te sturen. Wij hebben ze vervolgens gebundeld om ze te laten beantwoorden door topondernemers en Sproutexperts. In de gids vind je antwoorden van onder meer Annemarie van Gaal, Michiel Muller, Boris Veldhuijzen van Zanten en Roland Kahn. Ook Sproutcolumnisten Richard Branson en Arko van Brakel nemen een aantal vragen voor hun rekening. 

Wil je je ondernemerskennis uitbreiden? Vraag dan nu gratis de gids aan. Wellicht zit de gouden tip voor jouw onderneming ertussen. Eén ding is zeker: na het lezen van deze gids ben je in ieder geval een stuk wijzer geworden.

sluiten
Ben jij een ambitieuze ondernemer?

Schrijf je net als tienduizenden snelgroeiende collega-ondernemers in voor de Sprout Nieuwsbrief en ontvang geheel kosteloos het laatste nieuws, kennis en achtergronden voor founders en investeerders!