Laatste kans: stem op de finalisten van het NK Pitchen 2017

Op 27 maart vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de tweede editie van het NK Pitchen voor Ondernemers plaats. Sprout is mediapartner van dit event en organiseert daarom de publieksronde, waarin jij bepaalt wie er sowieso in de finale staat. 

Tijdens het NK Pitchen voor Ondernemers wordt bekend welke ondernemer de beste pitch van Nederland heeft. Het evenement wordt voor de tweede keer georganiseerd door Pitch Queen Nathalie Mangelaars, die het belang van een krachtige pitch opde kaart wilt zetten. Vorig jaar ging Joeri Schoemaker van Shake-on er met de titel vandoor en dit jaar staat een nieuwe lichting op de planken. 

Kanshebbers

Stemmen

Tot 1 maart kan je stemmen op jouw favoriete pitcher. Degene met het meeste stemmen gaat direct door naar de finaleronde. Bekijk hier het overzicht met alle kandidaten. 

Kom ook naar het NK Pitchen voor Ondernemers

Wil jij leren van de beste pitchers van Nederland? Kom dan op 27 maart naar het NK Pitchen voor Ondernemers in Utrecht. Als mediapartner geeft Sprout 25 kaarten weg aan members van het Sprout ondernemersnetwerk. Geen member? Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 99 euro per stuk.

Elke ochtend...

X
het belangrijkste ondernemernieuws in jouw mailbox? Gegarandeerd Sprout-stijl!