Waarom je Startup Fest Europe niet mag missen

Trailer Startup Fest Europe

Met Startup Fest Europe is Nederland vanaf 24 mei een week lang het kloppend hart van de wereldwijde startup-community. Duizenden ambitieuze ondernemers, developers, hackers, investeerders en corporate innovators komen bij elkaar om de economie van morgen vorm te geven.

Nederland wil als EU-voorzitter, ondernemerschap versterken. Neelie Kroes (StartupDelta) en Constantijn van Oranje (voorzitter van Startup Fest Europe) hebben zich daarom hard gemaakt om de grootste namen van de industrie samen te brengen met het Europese startup ecosysteem.

Dat heeft een indrukwekkende line-up als gevolg: Tim Cook (Apple), Eric Schmidt (Alphabet, moederbedrijf van Google), Travis Kalancik (Uber), Pieter van der Does (Adyen) en Nathan Blecharczyk (Airbnb) trappen Startup Fest af op 24 mei af in de Beurs van Berlage. Sprout is mediapartner van dit event.

28 events in 14 steden

Startup Fest Europe vindt plaats van 24 tot 28 mei en heeft als doel om de wereld te verenigen en startups harder te laten groeien. In vijf dagen vinden meer dan 28 evenementen plaats in veertien steden door het hele land.

Ga op woensdag 25 mei bijvoorbeeld naar de Campus Party in Utrecht of naar het High Tech Capital-event in Eindhoven. Op 26 mei is Den Haag 'Impact City', terwijl Nijmegen zich met Our Future Health richt op de toekomst van onze gezondheidszorg. Vrijdag 27 mei staat in het teken van onder meer de Mobile Convention in Amsterdam en Brightlands in Geleen, waar slimme materialen en voeding centraal staan.

Wat vindt er plaats bij jou in de buurt?

Tickets voor het openingsevent zijn verkrijgbaar voor 995 euro (exclusief btw). Sprout Members krijgen een exclusieve korting van 345 euro. Wil je van deze korting gebruik maken, stuur dan een mailtje naar events@sprout.nl

Volg ons ook op Twitter en Facebook

Tips? Mail redactie@sprout.nl

Elke ochtend...

X
het belangrijkste ondernemernieuws in jouw mailbox? Gegarandeerd Sprout-stijl!