Terugkijken: de 25 onder de 25-uitreiking

Wie heeft het nog over het WK als je ook een avondje Sprout kunt kijken op teevee? Klik op onderstaande video en geniet van een hele avond Jort Kelder en Remy Gieling.

Hebben we het anno 2018 over innovaties, dan beginnen we al snel over virtual reality, bitcoins of het internet of things. Maar vergeet al die ongrijpbaarheden en denk je eens in wat voor innovatie de uitvinding van de videocamera eind negentiende eeuw was. In de begindagen van de bioscopen vertoonde men eens een film van een rijdende trein. Terwijl de trein vaart maakte, werd publiek zo bang dat het wegrende. Het was voor de toeschouwers net alsof de trein echt was.

Stel nu eens dat jij een van de ongelukkigen was die er niet bij kon zijn tijdens de uitreiking van de Sprout 25 onder de 25-awards eerder deze maand. Dankzij de grensverleggende uitvinding van de videocamera nu alweer bijna anderhalve eeuw geleden kunnen we je alsnog het gevoel geven dat je erbij was. In de ondernemerstrein van Sprout.

Enkele mensen hebben de uitreiking van onze awards - en de finale van de Young Business Award - in Emmen vanachter een lens gadegeslagen, wat heeft geleid tot boventaande video. Uitstekend materiaal voor een avondje bankhangen met popcorn en Chivas-cocktails. Klik op het welbekende driehoekje hierboven en het is alsof je je naast beroepsschnabbelaar Jort Kelder in Emmen bevindt. En zeg nou zelf: wie wil dat nu niet?

Volg ons ook op Twitter en Facebook

Tips? Mail redactie@sprout.nl

Elke ochtend...

X
het belangrijkste ondernemernieuws in jouw mailbox? Gegarandeerd Sprout-stijl!