Sprout.nl is vernieuwd

Van vormgeving tot indeling, Sprout.nl is volledig vernieuwd. De site wil ondernemers met groeiambities helpen hun business slimmer te runnen. 

Hoe? Met goede verhalen waarin ambitieuze ondernemers vertellen hoe zij het doen, met tips van experts, met praktische tools én door ondernemers de kans te bieden elkaar op relevante plekken binnen Sprout.nl te treffen, om te sparren en de kans op goede deals te vergroten.   

Wat vind je waar?

Klant & Omzet
alles over marketing en sales, van verkooptricks en stomende campagnes tot de slimste businessmodellen en afzetkanalen

Geld & Gedoe
van de belangrijkste financiële zaken en je personeel, tot soepel dealen met verplichte kost

Anders & Beter
over pionieren, de nieuwste snufjes, duurzaamheid en veelbelovende startups

Best of
leer het van de champs, we vieren hun successen én trekken lessen uit de missers

B.V. Ik
een vat vol persoonlijke tips, hier vergroot je je vaardigheden, profileer je jezelf, doe je meer in minder tijd en check je de handigste gadgets  

Specials 
actuele thema's en bijzondere onderdelen van bedrijfsvoering, met op dit moment extra aandacht voor zaken doen over de grens en de verschillende levensfasen in je bedrijf, van start tot exit

Netwerk
de plek voor onderling contact

Sprout schrijft al jarenlang waardevolle artikelen over ondernemers en alle aspecten van bedrijfsvoering. Met de nieuwe indeling zijn ook die pareltjes beter vindbaar.

Feedback? Graag!

Struin eens rond en heb je wensen, verbeterpunten of tips voor extra functionaliteiten? Mail ons: redactie@sprout.nl. We horen graag wat je ervan vindt!


> Krijg je de nieuwe site niet goed in beeld? Dan heb je waarschijnlijk hardnekkige cache. Ctrl F5-en is de remedie