Ticketscript, Ecofont en Dimenco naar finale Challenger 50

Frans Jonker (Ticketscript), Alexander Kraaij (Ecofont) en Maarten Tobias (Dimenco) zijn doorgedrongen tot de finale van de Challenger 50, de jaarlijke Sprout-competitie voor Neerlands grootste marktuitdagers. Ze troefden in een pitchronde, gejureerd door onder meer vc Hubert Deitmers, zeven kanshebbers af.

In het A'damse 'De Nieuwe Liefde' vond de pitchbattle plaats. Ticketscript, Ecofont en Dimenco namen het op tegen de startups Glashelder, Windcentrale, Sweebr, Peerby, Taxi-e, Mijn Bestseller en Knab.

Jurylid Wilfred Kik (ABN Amro) liet namens Hubert Deitmers (Van den Ende & Deitmers), Annegien Blokpoel (Perspexo) en Piet Hein Smit (oprichter reclamebureau XXS) weten dat Ticketscript, Ecofont en Dimenco op basis van hun prestaties boven de rest uitstaken. "De andere kanshebbers laten duidelijk een enorme groeipotentie zien, en ook hun pitches waren van een hoog niveau. Maar Ticketscript, Ecofont en Dimenco zijn al wat verder."

6 november vindt in de Beurs van Berlage, tijdens de Challenger Day, de finale plaats. Ook daar zullen Ticketscript, Ecofont en Dimenco weer pitchen. Luister hieronder naar alle pitches die deze donderdag de revue passeerden (koptelefoon is nodig). Later volgt nog Hieronder ook een videoverslag met commentaar van de winnaars van deze ronde.

Elke ochtend...

X
het belangrijkste ondernemernieuws in jouw mailbox? Gegarandeerd Sprout-stijl!