Vacature: Growth Hacker Sprout.nl (fulltime)

Vacature: Growth Hacker Sprout.nl

Ondernemersplatform Sprout is op zoek naar de growth hacker (of soortgelijke marketing wizard) die met ons producten voor startups, scaleups en investeerders succesvol in de markt zet en het bereik vergroot.

Sprout inspireert al dertien jaar ambitieuze ondernemers - startups, scaleups en investeerders - om elke dag het beste uit hun bedrijf te halen. Nu onze huidige growth hacker Derek ons gaat verlaten om een crypto-onderneming te starten, zijn we per 1 maart op zoek naar een waardige opvolger.

Growth hacking is pas interessant wanneer je bereik, impact en conversie combineert. Als conversiegoeroe zorg jij ervoor dat de producten supergoed vindbaar zijn en optimaal converteren naar de gestelde doelen. Middels onze website (250k maandelijkse bezoekers), dagelijkse nieuwsbrief (36k ontvangers), social kanalen (45k volgers) en offline middelen (de evenementen en bookazines) is het jouw taak om traffic & conversie te leiden naar diensten en producten van Sprout en onze partners.

Samen met zeven super toffe collega's maak jij echt verschil om de doelen van serieuze ondernemers te verwezenlijken.

Wij vragen

  • Ervaring met de growth hacking-mindset
  • Affiniteit met startups, scaleups en investeerders
  • Iemand die verzot is op KPI's en data-analyses
  • Fulltime beschikbaarheid, al staan wij ook positief tegenover 4 dagen
  • Minimaal twee ijzersterke Giphy's in de Slack-kanalen - per dag

Wij bieden

  • Een marktconform salaris
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Een uitstekende werksfeer met een gezellige lunch, team borrels en een ongekend gezellig kerstuitje
  • Een inspirerende werkomgeving die zowel met het OV als met de auto goed bereikbaar is
  • Uitstekende koffie

Het team

Het 7-koppige team van Sprout (30 bij de overkoepelende uitgeverij MT MediaGroep) bestaat  uit journalisten, sales en marketing waar de redactionele onafhankelijkheid hoog in het vaandel staat. Je zal regelmatig samenwerken met de uitgever en hoofdredacteur, maar zelfstandigheid en accountability zijn belangrijke eigenschappen.

De tools

Sprout werkt onder meer met Google Analytics, Hotjar, ActiveCampaign, Instapage, Optinmonster, Copernica, Adobe en Canva.

Het doel

Waarom wij doen wat we doen? Goede ondernemers maken de wereld elke dag een beetje beter. Wij geloven dat sterke bedrijven de motor vormen van een gezonde samenleving waarin mensen zich kunnen ontwikkelen en solidair kunnen zijn met elkaar. Daarnaast zijn ondernemers, startups en scaleups simpelweg übercool. 

Geinteresseerd?

Stuur een mail naar hoofdredacteur Remy Ludo Gieling op remy@sprout.nl of laat je cv en motivatie achter via Homerun.

Remy Ludo Gieling is als hoofdredacteur van Sprout eindverantwoordelijk voor de website, het magazine en de maandelijkse events. Hij schrijft over technologie, innovatie en snelgroeiende bedrijven.

Elke ochtend...

X
het belangrijkste ondernemernieuws in jouw mailbox? Gegarandeerd Sprout-stijl!