Wil je antwoord op je ondernemersvragen?

Hoe krijg ik echte fans op Facebook? Hoe zet ik een serieuze bedrijfsadministratie op? En hoe krijg ik eigenlijk het beste mijn klantenkring in beeld? Allemaal belangrijke ondernemersvragen, en je kunt ze nu stellen aan Sprout.


Columnist Arko van Brakel, binnenkort ook directeur van trainingscentrum De Baak, gaat vanuit zijn ondernemersexpertise  vragen van lezers beantwoorden. Je hebt wellicht al een eigen klankbord, maar je raad van advies heeft ook niet overal een antwoord op. En misschien heb je gewoon behoefte aan een second opinion.


Vertel bij je vraag even kort iets over de situatie van je onderneming, die van belang kan zijn bij het beantwoorden van de vraag: grootte van het bedrijf, aantal personeelsleden, vestigingsplaats, de leeftijd van de onderneming, etcetera.


Vragen mogen natuurlijk ondertekend worden door de afzender, maar anoniem kan uiteraard ook. Na de zomer wordt in ieder nummer van Sprout een vraag beantwoord, en ook online zullen we vragen en antwoorden posten.
 

Misschien is je ondernemersvraag allang beantwoord! Bestel de gids de Gouden Tip, en ontvang 'm gratis: 55 vragen met 55 gouden antwoorden door topondernemers.

Volg ons ook op Twitter en Facebook

Tips? Mail redactie@sprout.nl

Elke ochtend...

X
het belangrijkste ondernemernieuws in jouw mailbox? Gegarandeerd Sprout-stijl!