Challenge: 100 ideeën over afscheid

Ben je op zoek naar groeifinanciering of marktversnelling? En heb je een product of dienst dat de laatste fase van  het leven prettiger maakt? Meld je dan aan voor 100 ideeën over afscheid, een challenge van Sprout in samenwerking met Monuta.

Monuta? Dat is toch een uitvaartverzorger?

Dat klopt. Monuta is een succesvolle uitvaartverzorger en -verzekeraar op zoek naar verbreding van de dienstverlening. Daarom wil zij graag in contact komen met ondernemers die producten en diensten hebben die de laatste fase van  het leven prettiger maakt. Om daar vervolgens in te investeren door middel van groeifinanciering, marktversnelling of anderszins. Monuta is een sterke businesspartner. Alle vormen van samenwerking zijn mogelijk. Voorop staat dat het product of de dienst Monuta helpt de laatste fase van het leven  te verbeteren.

Waar moet je aan voldoen?

We verwelkomen graag veel ondernemers, maar accepteren alleen producten en/of diensten die voldoen aan de doelstelling. Denk daarbij aan zaken als een app voor mantelzorgers, een nieuw concept voor een hospice  of verzorgingstehuis, een handige domotica-oplossing of een robot die zieken meer mogelijkheden biedt. Zolang het maar een bestaand product is dat commercieel kan worden vermarkt en de laatste fase van het  leven  veraangenaamt, verrijkt en/of vergemakkelijkt.

Wie beoordeelt?

Een deskundige jury (bestaande uit een doelgroepspecialist, een investeerder en de hoofdredacteur van Sprout), zullen je inzending beoordelen op drie criteria:

  • Relevantie
  • Originaliteit
  • Schaalbaarheid

Maar de jury gaat natuurlijk pas aan de slag nadat jij je product of dienst uitgebreid persoonlijk hebt toegelicht. De uiteindelijke winnaar wordt bekend gemaakt direct na de jurybijeenkomst op 7 oktober as.

Wat is de prijs?

De steun die jij nodig hebt. Dat kan in de vorm van geld (groeifinanciering), maar bijvoorbeeld ook in de vorm van marktversnelling (database, marketingkracht, etc). Bijna alles is bespreekbaar.
Meer details over de challenge, lees je in de spelregels

Meedoen kan tot 1 september 2016, meld je hieronder aan.