Psychologie van het Overtuigen

Wil jij jouw potentiele klanten optimaal overtuigen van jouw product? De fijne kneepjes leer je bij de Psychologie van het Overtuigen! 

'Overtuigingskracht' is grotendeels 'techniek'. Het is dus te leren! Experts ontdekken steeds meer mechanismen die leiden tot 'automatische volgzaamheid'. Mensen denken niet meer na, ze geloven je op uw woord! In dit seminar worden de 6 principes van beïnvloeding behandeld. Na 26 september heb je de tools in handen om deze principes in te zetten in de dagelijkse praktijk!

Dr. Robert Cialdini is dé wereldwijde autoriteit op het gebied van beïnvloeden en overtuigen. Hij komt voor een exclusief voor dit seminar naar Nederland. Robert Cialdini deelt het podium met George van Houtem, Jos Burgers, Remco Claassen, Jan van Setten, Sharon Kroes & Pacelle van Goethem. Een fenomenale line-up!

Psychologie van het Overtuigen
Vrijdag 26 september 2019
Spant! Bussum
Kosten: €995,00

 

In de onderstaande animatievideo geven Robert Cialdini en Steve Martin een aantal zeer praktische toepassingen van de zes beïnvloedingsprincipes die Cialdini uit jarenlang onderzoek destilleerde.