TVOI: De Breed & Partners

Achter de schermen, wie is DB&P

DB&P ondersteunt ondernemers van nu én ondernemers van de toekomst bij het vinden van het benodigde R&D budget voor de ontwikkeling van technologische vernieuwingen. Naast subsidies voor ICT, techniek en innovatie kan DB&P ook adviseren op het gebied van crowdfunding, investeerders en corporate finance. Door onze oprechte interesse in techniek, verantwoordelijkheid voor een gezond Nederlands innovatieklimaat en daadkracht om innovatieve ondernemers te laten groeien, creëren wij meer waarde én meerwaarde. En daar zijn we trots op! Voor meer informatie over subsidie en andere vormen van financiering voor innovatie kunt u contact opnemen met De Breed & Partners via 076-5654321 of bekijk onze medewerkers op de website.

Meer weten over het De Breed Kreiken Innovatiefonds

Het DB&P Kreiken Innovatiefonds is opgericht ter ere van het dertigjarig jubileum van De Breed & Partners, een subsidie advies bureau gericht op techniek, ICT en innovatie en is ondergebracht bij de Stichting Universiteitsfonds Twente.

Het innovatiefonds heeft als doel gesteld innovatieve student-ondernemers te ondersteunen in de vorm van beurzen voor een vervolgopleiding of een kennisbootcamp in het buitenland. De studenten dienen zich te richten op innovatie binnen hun vakgebied met de bedoeling dat de opgedane kennis weer in Nederland wordt toegepast. Jaarlijks worden er een aantal studenten genomineerd voor The Voice of Innovation en de kandidaat met de meeste stemmen ontvangt een financiële bijdrage uit het De Breed Kreiken Innovatiefonds.

Doneer mee, word Vriend en stimuleer innovatie

Doneer een bedrag aan het De Breed Kreiken Innovatiefonds en word Vriend. U kunt al meedoen vanaf € 500,-. Door het steunen van innovatief toptalent laat u zien dat de organisatie een goed doel steunt. Dit werkt zowel imagoverhogend als het gaat om de uitstraling naar buiten toe als motiverend voor eigen medewerkers: trots zijn op de organisatie omdat deze innovatie steunt. Niet alleen nu, maar ook voor de toekomst. Wij nodigen u tevens uit aanwezig te zijn bij de uitreiking van de Innovatiefonds Award tijdens Startupfest op 25 mei.

Neem contact met ons op

Interesse om met ons mee te doen? Voor meer informatie over ons Vriendenprogramma kunt u contact opnemen met Judith Herrewijn van De Breed & Partners via innovatiefonds@debreed.nl of via 076-5654321.