Amsterdam Capital Week

Amsterdam Capital Week

maandag, 23 september, 2019 - 09:00
Amsterdam
Weesperplein 4
Amsterdam
NL
Prijs op aanvraag

Amsterdam Capital Week, dat plaats vindt van 23 t/m 25 September in Capital C in Amsterdam, viert haar vijfjarig bestaan met de introductie van een nieuw concept: Amsterdam Capital House. Het evenement is bedoeld voor ondernemers die op zoek zijn naar inspiratie en toegang tot de wereld van kapitaal. In het vernieuwde concept kom naast financial capital, ook human capital en social capital aan bod. Door de voormalige propositie, die met name was gericht op financiële investeringen, uit te breiden, biedt de organisatie een compleet groei-pakket aan ondernemers.

Programma

Het programma is gebaseerd op drie verschillende vormen van capital: financial capital, human capital and social capital. Het onderdeel financial capital gaat in op het ophalen en beheren van financiering, terwijl human capital gaat over het bouwen van een succesvol team en het definiëren van een bedrijfscultuur. Social capital gaat over het opzetten en verder ontwikkelen van een duurzame organisatie en netwerk.

Amsterdam Capital House verwacht 1500 ondernemers, investeerders, creatieven en innovatie- en community managers. Een entreeticket kan via de officiële website worden aangevraagd. De aanvragen worden bekeken door de organisatie en een selecte groep krijgt uiteindelijk toegang tot het evenement.

Aanmelden

Ben jij een ondernemer die opzoek is naar groeikapitaal en wil jij dit event niet missen? Meld je dan hier aan.