Business Mastery met Tony Robbins

Business Mastery met Tony Robbins

donderdag, 18 juni, 2020 - 09:00
AFAS Live Amsterdam
NL
Members ontvangen 1.700 euro korting en 6 coaching sessies t.w.v. €2.645,-
€7 995.00(excl.)

7 Forces of Business Mastery in 5 dagen

Het Business Mastery programma is gecreëerd door Tony Robbins zelf en nu voor de 3e keer in Amsterdam. Hét 5-daagse seminar is geschikt voor ondernemers die serieuze groeiambities hebben voor zowel hun business als hun eigen ontwikkeling.

Tony Robbins heeft inmiddels meer dan 10 bedrijven en realiseert daarmee meer dan 5 miljard omzet per jaar. Al zijn ervaring vanuit het runnen en laten groeien van zijn eigen bedrijven in combinatie met het al decennia lang begeleiden van ondernemers, is verwerkt in deze 5-daagse Business Mastery training.

Al meer dan een kwart eeuw staat hij bekend als de nummer één succescoach van de Verenigde Staten en is hij de adviseur van diverse wereldleiders waaronder Nobelprijswinnaar Nelson Mandela, voormalige Amerikaanse President Bill Clinton. Tony Robbins heeft een directe invloed gehad op de levens van bijna 50 miljoen mensen uit 80 landen met zijn best-selling boeken en audioprogramma’s, lezingen, seminars en symposia, en live optredens.

Wanneer je je aanmeldt voor Business Mastery krijg je:

  • Het live event met Tony Robbins – Ter waarde van €17.246
  • Zes online strategische sessies – Ter waarde van €2.760
  • Zes coaching sessies van 30 minuten – Ter waarde van €2.645
  • “The time of your life” audio sessies – Ter waarde van €345

Aanmelden

Members van Sprout ontvangen 1.700 euro korting en zes coaching sessies van 30 minuten met coaches van Tony Robbins – ter waarde van €2.645,-. Ben je lid van Sprout en wil je deze exclusieve korting ontvangen? Mail dan naar events@sprout.nl. Geen member van Sprout? Kijk dan hier voor meer informatie en tickets.