Geraffineerd Onderhandelen

Geraffineerd Onderhandelen

vrijdag, 10 mei, 2019 - 09:00
Afas Live Amsterdam
NL
€ 995,00
€995.00(excl.)

Onderhandelen lastig? Niet met de inzichten van de beste onderhandelspecialist ter wereld. Daniel Shapiro is oprichter van het Harvard Negotiation Institute en top-onderhandelexpert bij de Verenigde Naties en het World Economic Forum.
Daniel Shapiro deed 20 jaar onderzoek naar de verborgen emotionele krachten die een succesvolle samenwerking belemmeren. En hij ontdekte manieren waarop je zelfs emotioneel beladen situaties kunt oplossen. Zijn inzichten zijn nuttig in onderhandelingen, conflicten of zelfs in een stroef lopende samenwerking. De inzichten van Shapiro zijn geen ‘onderhandeltrucjes’ maar een geraffineerde, slimmere manier van kijken. Je ontdekt nieuwe oplossingen die je niet eerder zag.

Actie: ticket voor avond met Michelle cadeau

Als je nu inschrijft voor Shapiro’s seminar heb je de eerste winst al te pakken. Want de eerste 10 aanmeldingen krijgen een kaartje voor een event met Michelle Obama in Ziggo Dome op 17 april. En die kaartjes, topplekken, zitten in de voorste vakken!

Je gaat dus gratis naar Michelle bij inschrijving voor het seminar met Shapiro.

Aanmelden

Ben je member van Sprout? Meld je dan hier aan en stuur een mailtje naar events@sprout.nl dat je erbij bent. Members ontvangen een extraatje!