Getting Things Done Summit

Getting Things Done Summit

donderdag, 20 juni, 2019 - 09:00
Theater Amsterdam Amsterdam
NL
Extra
€745.00(excl.)

20 & 21 juni 2019 organiseert bestsellerauteur David Allen de ‘Getting Things Done’ Summit in Theater Amsterdam. Als curator van dit bijzondere evenement heeft David de belangrijkste experts, auteurs en coaches op het gebied van productiviteit uitgenodigd.

In 2001 publiceerde David Allen de New York Times best seller ‘Getting Things Done’. Sindsdien is ‘GTD’ uitgegroeid tot een wereldwijde beweging met meer dan 2 miljoen mensen die deze methodologie hebben toegepast om hun leven productiever en effectiever in te richten. Op 20 en 21 juni komen de beste business coaches, trainers en auteurs naar Amsterdam om hun visie te delen over hoe je meer grip en overzicht krijgt op je werk en je leven.

David Allen heeft een programma samengesteld waar de strategische waarde van ‘rust in je hoofd’ centraal staat. Overvalt jou als ondernemer, manager of specialist vaak het gevoel dat je het te druk hebt op je werk? Tijdens dit evenement zul je leren om problemen om te zetten in projecten, met als eindresultaat overzicht op werk, een hogere productiviteit en meer tijd voor jezelf!

David heeft auteurs, zakenmensen en celebrities uit zijn persoonlijke netwerk uitgenodigd die hem hebben geïnspireerd tijdens de totstandkoming van zijn methodologie. Zo zal onder andere voormalig NASA-astronaut Cady Coleman haar ervaringen delen over de voorbereidingen van twee Space Shuttle missies en komt Tony Crabbe, auteur van ‘Busy’, vertellen hoe jij je nooit meer te druk hoeft te voelen op werk.

Aanmelden

Wil jij de summit niet missen? Meld je dan hier gemakkelijk aan. 
Ben je member van Sprout? Meld je dan hier aan en stuur een mailtje naar events@sprout.nl dat je erbij bent. Members ontvangen een extraatje!