Insurtech Insights Europe in Londen

Insurtech Insights Europe in Londen

dinsdag, 17 maart, 2020 - 08:00
Royal Lancaster Londen
GB
Sprout-lezers krijgen 30 procent korting
€399.00(excl.)

Disruptie kom je overal tegen, zo ook in de wereld van de verzekeraars. Door slimme insurtech-startups en -scaleups weten zij de dinosaurussen van de verzekeringswereld het nakijken te geven. Wat kun je leren van deze disruptieve spelers en wat zijn de laatste ontwikkelingen in de markt?

Korting

Dat leer je 17 en 18 maart in Londen, tijdens de grootste Insurtech-conferentie van Europa: Insurtech Insights Europe. Tijdens het 2-daagse evenement in het Londense Royal Lancaster krijg je de kans om te netwerken met de topspelers uit Europa en veel andere landen: van innovatieve ondernemers tot belangrijke C-level-spelers en investeerders.

Omdat dit een Sprout-waardig evenement belooft te worden, krijgen Sprout-lezers een mooie korting van 30 procent op hun tickets. Gebruik hiervoor de kortingscode SPROUT30.

2.500 deelnemers

In totaal zijn er meer dan 2.500 deelnemers aan dit evenement. Ze komen uit meer dan vijftig landen. Gedurende twee dagen staat netwerken, het sluiten van partnerships en dealmaking centraal. Maar je krijgt ook alle tijd voor verdieping, want het evenement telt een waslijst aan sprekers – meer dan tweehonderd (!).

Tips? Jazeker! Mis de volgende interessante namen niet: Mathilda Strom (Deputy CEO van BIMA), Alexander Bockelmann (CTO van Baloise) en Gijsbert Cox (Industry Leader, Insurance Europe bij Appian).