The Next Web Conference 2017

The Next Web Conference 2017

donderdag, 18 mei, 2017 - 09:00
Westergasfabriek Amsterdam Amsterdam
NL
Korting voor Sprout members
€489.00(excl.)

Op 18 en 19 mei vindt in Amsterdam de grootste techconferentie van Europa plaats: TNW Conference 2017. Tienduizend bezoekers vanuit de hele wereld komen hier luisteren naar sprekers als Nir Eyal (Hooked), Skip Potter (Nike), Dave McClure (500startups) Chris Hall (Bynder), Daniel Gebler (Picnic) en vele anderen!  Met honderd side-events, 200 investeringsfondsen, 1500 startups en een epische hack battle is dit een event dat je als techliefhebber niet mag missen. Bekijk op de website het hele programma en sprekersoverzicht. 

Als partner van dit evenement is Sprout aanwezig en publiceert met regelmaat over sprekers en het programma. 

Aanmelden

Tickets voor dit event kosten op het moment van schrijven 495 euro en gaan daarna in prijs omhoog. Speciaal voor Sprout Members mogen wij een exclusieve korting aanbieden. Members krijgen voor het Super Ealy Bird-tarief van € 445 een Full Conference Pass, hiermee krijg je toegang tot de volledige tweedaagse conferentie, het openings én eindfeest en inzicht in de gastenlijst. Wil je hier gebruik van maken? Zorg dat je als member ingelogd bent en meld je rechtsboven in de pagina aan! 

sluiten
Ben jij een ambitieuze ondernemer?

Schrijf je net als tienduizenden snelgroeiende collega-ondernemers in voor de Sprout Nieuwsbrief en ontvang geheel kosteloos het laatste nieuws, kennis en achtergronden voor founders en investeerders!