Optimaal presteren met Thomas Dekker

Optimaal presteren met Thomas Dekker

Optimaal Presteren met Thomas Dekker
maandag, 4 juni, 2018 - 19:00
Leusden
NL
Gratis voor members
€39.95(excl.)

Niets spreekt zo tot de verbeelding als heroïsche verhalen van de mens achter de topsporter … zoals Thomas Dekker, één van de grootste wielertalenten van de afgelopen decennia. Zijn talent bracht hem als een komeet aan de top van het internationale wielerwereld. Uitblinkend in met name tijdritten en klimkoersen won hij talrijke indrukwekkende internationale wedstrijden. Eindelijk had Nederland weer een renner die misschien de Tour de France kon winnen …

Maar het liep anders … Een mix foute keuzes en destructief gedrag zorgt ervoor dat Dekker nooit het maximale uit zijn carrière haalt. Eind 2016 verscheen zijn biografie “Thomas Dekker. Mijn gevecht”, geschreven door journalist Thijs Zonneveld. Tijdens het unieke avondseminar Optimaal presteren delen Thomas samen met Joost Leenders (prestatiecoach van topsporters, artiesten, managers en ondernemers) hun kennis, ervaringen uit de topsport … vertaald naar werk en privé.

Programma

19:00 - 20:15

  • Talent alleen is niet voldoende
  • Alles moet klopppen
  • Succes moet je verdienen

20:45 - 22:00

  • Dromen van een fiets
  • Snel, sneller, snelst
  • Een beklimming zonder top

Locatie

AFAS Theater in Leusden
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden

Kaarten

Kaarten zijn verkrijgbaar voor 39,95. Voor Sprout Members zijn er 5 kaarten beschikbaar, stuur hiervoor een e-mail naar events@sprout.nl.