Uprise Festival 2017

Uprise Festival 2017

donderdag, 20 april, 2017 - 10:30
Pakhuis West Amsterdam
NL
Gratis voor members
€34.99(excl.)

Ben jij een startup op zoek naar groeimogelijkheden? Dan mag je UPRISE Startup Festival niet missen! Op dit tweedaagse evenement in Pakhuis West te Amsterdam krijg je toegang tot uitdagende workshops van internationale expers, ontmoet je financieringspartners, nieuw talent en mede-ondernemers om mee te sparren. De levendige marktplaats is gevuld met 120 internationale startups en 124 sprekers. Bovendien kies jij de winnaar van de Pitch Battle, waarbij de pitchers kans maken op 120.000 dollar in credits. 

Wil jij inspiratie op doen in een relaxte en feestelijke omgeving, kom dan op 20 april naar UPRISE Startup Festival in Amsterdam! 

Programma

Bekijk hier het volledige programma.

Aanmelden

Sprout Members kunnen gratis naar dit gave event. Ben je Sprout member en wil je dit niet missen? Zorg dat je ingelogd bent en meld je rechtboven in de pagina aan!  

sluiten
Ben jij een ambitieuze ondernemer?

Schrijf je net als tienduizenden snelgroeiende collega-ondernemers in voor de Sprout Nieuwsbrief en ontvang geheel kosteloos het laatste nieuws, kennis en achtergronden voor founders en investeerders!