Hoe blijf ik bij mijn 'Why'?

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
VIPcode B.V.
Hoe blijf ik bij mijn 'Why'?

Ik heb een complexe WHY en zal in stappen mijn klanten mee moeten nemen om deze WHY te bereiken. Hoe doe ik dit nu zodanig, zonder mijn WHY uit het oog te verliezen en toch mijn klanten op de juiste 'journey' mee te nemen? Het lastige hierbij is dat een 'stap' soms los lijkt te staan van de WHY, maar tegelijkertijd het ook nog te vroeg kan zijn om de gehele WHY uit te leggen. Kortom communicatie is natuurlijk key en is daarbij tevens de grootste uitdaging. Heeft iemand hier ervaring mee?

Alvast dank voor het meedenken! Groet, Marius van Vlijmen - Founder iAddress

Happiness Inside
Hoi Marius,

Hoi Marius,

Kun je iets met de stelling dat onze overtuigingen ons gedrag bepalen? En dat, wanneer jij het idee hebt dat je een complexe why hebt, je je ook als zodanig zult gedragen, communiceren, etc.?

Het enige wat wij mensen kunnen ervaren en voelen is ons eigen denken. Ga maar eens na hoe het voor jezelf voelt als je jezelf voorhoudt dat je een complexe WHY hebt...... Ontstaat er dan helderheid, rust en inspiratie? Of is de beweging eerder de andere kant op? Ervaar je bijvoorbeeld iets van onrust, onduidelijke gedachten etc.?

In mijn ervaring, maar neem dit vooral niet van me aan omdat ik het zeg, bestaan er geen compexe WHY's. Als onze WHY complex lijkt zijn we volgens mij nog niet bij de kern aanbeland. En als dit inderdaad zo is dan valt er nog een boel winst te behalen? 

Want hoe zou het zijn als je tot de ontdekking kwam dat jouw WHY eigenlijk helemaal niet zo complex is? Hoe zou het zijn om vanuit volkomen helderheid, eenvoud en kracht te kunnen communiceren en handelen?

Succes en hartelijke groet,

 

Erik Pasveer

VIPcode B.V.
Hoi Erik,

Hoi Erik,

Onwijs bedankt voor je reactie. Ik herken dit zeker en kan hier zeker iets mee. Mijn reactie heeft even geduurd, maar daarmee is je reactie zeker niet minder waardevol. Je hebt gelijk dat mindset hierbij heel belangrijk is. En die is bij mij momenteel alweer een stuk beter en helderder dan in de tijd dat ik mijn bericht schreef. Nogmaals dank en als ik ooit eens met jou kan meedenken, dan hoor ik het graag.

Groet, Marius