alwin.christianen_11361371

Alwin
Christianen
Bedrijf:
Lokale Helden & Co

Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

Kies voor passie en lokaal ondernemerschap!

Lokale Helden & Co levert een maatwerkconcept door een passionele food-ondernemer aan een bedrijf te verbinden. Een food-ondernemer die écht past binnen een organisatie. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alle processen achter de schermen soepel verlopen. Lokale Helden & Co zorgt voor een optimale invulling voor het bedrijfsrestaurant, voor elke organisatie: zakelijke markt of overheid.

Wil je:

  • Een echte maatwerkoplossing in plaats van een standaard bedrijfslunch?
  • Vakbekwaam lokaal ondernemerschap in plaats van een cateringmedewerker?
  • Een sfeervol werkcafé in plaats van een bedrijfskantine?

 

Van medewerker naar ondernemer!

Lokale Helden & Co gaat voor passie en ondernemerschap binnen de bedrijfscatering. Wij matchen een bedrijf met een food-ondernemer om dagelijks een heerlijke en gezonde lunch te verzorgen. Die ondernemer die helemaal in jouw organisatie past en snapt dat passie, aandacht en liefde echt het verschil maakt! Naast de match die wij maken, zorgen wij ervoor dat zo’n Lokale Held van alle kennis en support wordt voorzien zodat hij of zij zich maximaal kan focussen op het beste resultaat.

Dankzij ons unieke online platform koppelen wij ons aanbod lokale food-ondernemers (onze Lokale Helden) aan de wensen en eisen van een organisatie. Zo garanderen wij een ideale match tussen vraag en aanbod. Zoek je een ondernemer? Of ben jij die ondernemer? Dan is het matchen iets voor jou! Schrijf je nu in en start vandaag!

lees meer
contact

Alwin
's advertentie

Soortgelijke members

Cyrus Truijens

ABC Display

Lonneke Deutekom

She Knows How

Mark Schors

Peoples Corner